Geen transacties op 02/06, wel grote bewegingen met Kinepolis op kop!

We hebben gisteren (02/06) geen transacties uitgevoerd. De bedoeling was om een poging te ondernemen om Alibaba Group aan te kopen rond de $205, maar dit aandeel schoot de hoogte in en staat nu op onze watchlist. Toch was het zeker geen zinloze dag met zeer positieve evoluties voor onder andere AB Inbev, Kinepolis, Zurich Insurance, Royal Dutch Shell, Qualcomm en WP Carey Inc. Een groene dag voor ons portfolio die ons nu ook Netto stevig in de plus brengt.

We zien vandaag deze trend verderzetten met grote sprongen op de Europese markten. Wij hebben besloten om niet meteen onze grote winnaars te verkopen gezien we deze long-term wensen te houden / we doen dus geen winstname op Kinepolis of AB Inbev.

Yamana Gold is ondertussen al stevig terug weggezakt, wij houden dit aandeel in ’t oog om eventueel terug in te stappen rond de $5, zoals reeds vermeld.

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.