Slechts één actie vandaag: verkoop Yamana Gold

YAMANA GOLDEen rustige dag vandaag met de markten die verbazend genoeg niet echt negatief reageren op de gewelddadige rellen in de VS. Ons portfolio deed het, zoals de hele markt, vandaag zeer goed met mooie winsten in Yamana Gold, WP Carey en AB Inbev. Algemeen lijken financiële en vastgoedaandelen het erg goed te doen.

Voor Yamana Gold besloten we onze positie tijdelijk te sluiten met een mooie winst. We kochten aan $5,14 ($5,188 inc kosten), en hebben verkocht aan $5,4901. Dit was een kleine positie, en we gaan ervan uit dat we op zoek gaan naar een nieuwe entry rond de $5,00. We houden zoals reeds vermeld ook de ogen open voor andere mogelijke posities die indirect gekoppeld zijn aan de goudprijs.

Met deze verkoop hebben we ook onze eerste cash in USD in ons portfolio. Om kosten te drukken zullen we een deel van onze cashpositie in USD houden.

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.