Tweede aankoopronde: Zurich Insurance, Kinepolis, Service Corp, Google & J&J

Weer een drukke en positieve dag op de internationale beurzen. Het investeerdersoptimisme is duidelijk hoog, en dat maakt een deel van mijn financiële aankopen die ik wou doen deze week wel wat minder realistisch. Ik hoopte American Express, US Bancorp en Cullen/Frost Bankers Inc toevoegen; maar deze aankopen stel ik momenteel nog even uit tot de financiële aandelen een dip maken.

Toch ben ik actief geweest vandaag met de aankoop van een aandeel van Alphabet Inc (Google) en kleine posities in Zurich Insurance, Kinepolis, Service Corp en Johnson&Johnson. Hieronder alvast een klein overzicht van mijn orders:

aankopen 27 mei

De meest verrassende naam in deze lijst is ongetwijfeld Service Corporation International. Deze begrafenis-expert is zeer boeiend en heeft heel wat sterke merken in de portefeuille. Ik reken bij SCI zeker ook op een sterk dividend dat slechts beperkte impact mag ondervinden van de Coronacrisis.

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

2 thoughts on “Tweede aankoopronde: Zurich Insurance, Kinepolis, Service Corp, Google & J&J”

  1. Boeiend bedrijf! Ik volg dit aandeel zeker mee op. Klopt het dat je relatief snel al een eerste dividend kan verwachten?

    1. Klopt, eerste kleine dividend is reeds binnen. Ondertussen wel een klein verlies op dit aandeel, maar bedrijf blijft mooie balance sheet hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.