Tetra Technologies Inc aangekocht

Met een aankoop van 3500 aandelen Tetra Technologies Inc starten we de nieuwe week op dinsdag ipv maandag. Zoals in het weekendoverzicht vermeld gingen we op zoek naar een mooie entry voor dit aandeel; en op dinsdag zakte Tetra Technologies Inc plots 10% weg, goed voor een entry op $0,52.

We kochten dus 3500 aandelen aan $0,52.

TTI is een olie & gas services bedrijf met drie business-segmenten: Completion Fluids & Products, Water & Flowback Services en compressie (onder CSI Compressco LP (CCLP). Het compressiegedeelte staat onder heel veel druk; maar de eerste twee zijn recurring en onmisbaar voor de olie- en gasindustrie; zelfs zonder aanboring van nieuwe bronnen. Een “reliable” bron van inkomsten en ebidta dus.

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.