Ter Beke, iShares AEX en Corporacion America SA aankopen

In de voorbij dagen kochten we 6 aandelen Ter Beke (we probeerden er 10 te kopen, maar Ter Beke is weinig liquide) aan €101,00. Ter Beke is een Belgisch bedrijf met een stevige voet in de Europese voorgemaakte-maaltijdenmarkt. Hun lasagne is verbazend ok. 😉 Het hoort allemaal niet thuis in de hype van de gezonde voeding, maar het is wel een bedrijf met de focus op kwalitatieve producten met een reach over heel de Europese unie. Interessant, dus.

We kochten ook nog wat extra iShares AEX aan €56,37. De nieuw gekochte 8 shares brengen onze totaalpositie op 12 stuks met een gemiddelde aankoopprijs van €56,61.

Als laatste kochten we ook nog eens 250 aandelen Corporation America Airports SA (een luchthavenstock uit centraal amerika) aan $2,45. Dit brengt onze totale positie op 452 aandelen met een gemiddelde aankoopprijs van $2,56 per aandeel.

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.