Twee dividenden: Altria Group & Service Corp Int

Gisteren was een bloedrode dag op de beurzen, maar ik verwacht persoonlijk een snelle rebound. We gaan geen nieuwe bottom zoeken, gezien de snelle return. Winstnames zijn normaal voor traders, maar ik zie ons niet nog eens 10% wegzakken. I could obviously be wrong. 😉

Voor ons alvast wel goed nieuws: twee aandelen die we specifiek kochten voor hun dividend hebben vandaag een eerste dividend zichtbaar in onze BinckBank account: Altria Group en Service Corp Int.

Altria Group is een prachtig dividend van $0,84 per aandeel (50 aandelen), goed voor een yield van rond de 8%! Service Corp Int komt ook met een verhoogd dividend van $0,19 per aandeel (28 aandelen).

Zeer aangenaam natuurlijk. De betaaldata liggen in juli, dus we kunnen dit niet meteen herinvesteren; maar ondertussen hebben we toch al een vijftal dividenden secured, en verwachten we er in de komende weken nog wel een paar. Woohoo!

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.