Weer een drukke dag: trackback financiële aandelen

Goed nieuws: weer een mooie dag op de beurzen – maar wel met een trackback van een aantal financiële aandelen; waardoor ik vandaag een aantal van de aankopen die ik gepland had heb kunnen uitvoeren. Ik heb met Facebook en Micron Technology ook twee geplande Tech-aandelen aangekocht. Zie hieronder een overzicht van mijn aankopen vandaag:

aankopen 28 mei

Vertex Pharmaceuticals is een tweede pharma-toevoeging, en met Philip Morris International voeg ik zowaar Big Tobacco toe aan mijn portfolio. Als vaste klant bij Vaporshop voel ik me daar ergens wel schuldig over – maar het bedrijf is zeker klaar voor het komende decennium; en uiteindelijk is dat toch ook een belangrijke factor. US Bancorp lijkt mij een ietwat ondergewaardeerde keuze in de financiële wereld.

De grootste verrassing is W.P. Carey Inc. Dit is een eerste grotere gok. Deze REIT is erg actief in re-leasing van verschillende types vastgoed; en hebben de gewoonte om mooie dividenden uit te keren. Deze zou op korte termijn wel heel gevoelig kunnen blijken voor marktschommelingen vrees ik; ik verwacht hier dus wel wat spannende momenten.

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.