Helft van onze TETRA holdings verkocht met 41% winst

Wat een rit! We kochten op 30 juni 3500 aandelen Tetra Technologies aan $0,52. Waar we eerst nog even wegzakten richting $0,47 kenden we deze week een enorme groei op dit aandeel, wat uiteindelijk leidde tot een poging gisteren om de helft van onze aandelen te verkopen aan $0,72. Dit niveau werd gisteren niet bereikt, en dus probeerden we bij een mooie opening vanochtend terug; deze keer met een richtprijs van $0,75 per aandeel.

Om 18u30 was het prijs. Ons verkooporder van 1750 aandelen Tetra Technologies aan $0,75 werd uitgevoerd, waardoor we op de helft van onze exposure Tetra Technologies een mooi rendement van 41,08% wisten te boeken!

We behouden nu nog 1750 aandelen Tetra Technologies waar we mee op de lange termijn kunnen spelen. De originele aankoopkost van €814 voor deze aandelen is momenteel al €1.167 waard; en hopelijk kan dit aandeel terug richting zijn all-time highs! 🙂

Moest Tetra terug wegzakken richting de $0,50 stappen we met plezier terug in, natuurlijk!

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.