Austria Technologie & Systemtechnik AG toegevoegd aan portfolio

In de dip vandaag toch één aankoop gedaan. We kochten 100 aandelen Austria Technologie & Systemtechnik AG (ATS). Deze boeiende PCB-maker trade momenteel onder boekwaarde; en heeft met wel wat 5G-exposure toch ook wat medium term upside.

Dit is een échte small cap, met de bijhorende risico’s. Hun doelstellingen zijn extreem aggressief, maar door hun stevige investeringen in hun Chinese productie lijkt het niet helemaal onmogelijk. Hun eerdere voorspellingen werden ook relatief goed aangehouden, ook als je kijkt naar dit document uit 2016.

Honderd aandelen dus aan €16,02 – fingers crossed dat ze hun doelstelling om in 5 jaar bijna te vervijfvoudigen in omzet kunnen benaderen. 🙂

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.