Twee aankopen: één geslaagd & één slechts half gevuld (spijtig genoeg)

Vandaag twee aankopen kunnen doen; en heel wat orders niet gelukt. Onze strategie houdt in dat we proberen strikt een prijs te beslissen en niet FOMO-gewijs constant aan te passen. Het resultaat is soms heel wat gemiste kansen; zoals de enorme runup van CIVEO die we op 1 cent misten maar toen 40% omhoog ging. Zonde.

Wat lukt wel? We kochten 7 aandelen van notengigant John B. Sanfilippo & Son. Geen sexy bedrijf; maar wel een gezond bedrijf met een mooi upside potential. Het feit dat ik zo’n grote notenfan ben helpt natuurlijk ook (Laten weken trouwens als je écht de gezondheidsvoordelen wil hebben!).

We probeerden ook 305 aandelen ZAGG Inc te kopen aan $2,77. Het aandeel tikte uiteindelijk deze prijs aan, maar ging dan weer omhoog. Spijtig genoeg konden we maar 129 aandelen kopen; en tegen dat we dit doorhadden stond het aandeel alweer op $2,82. Spijtig, maar we proberen een nieuwe entry te vinden.

 

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.