DCA Kinepolis en klein tweede deeltje ZAGG

Vandaag voerden we nogmaals een DCA uit op Kinepolis. We kochten 24 aandelen aan €31,00 wat onze gemiddelde aankoop nu op €33,85 brengt. We blijven op rode dagen zoeken naar boeiende DCA-spots.

Fraport en Shell staan ook op de watchlist, samen met Heijmans. Vanzelfsprekend houden we jullie op de hoogte van eventuele koopmomenten.

Op het aandeel ZAGG Inc hadden we exact weer hetzelfde voor als gisteren. We plaatsten een order van 200 aandelen op $2,70 – maar slechts 100 aandelen werden aangekocht. Gelukkig zijn de kosten bij DEGIRO voor deze aandelen zo laag dat dit geen grote impact heeft op onze gemiddelde aankoopkost. Het goeie nieuws is wel dat we hierdoor gemiddeld aan $2,74 hebben kunnen kopen ipv aan $2,77. Small things can make a difference! 🙂

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.