Eerste storting naar DEGIRO uitgevoerd

Om gebruik te maken van de gratis transactiekosten voor heel wat kern-ETF’s bij DEGIRO besloot ik ook een account bij deze Nederlandse broker toe te voegen. De doelstelling is duidelijk: een focus op ETF’s.

Ik probeerde vandaag al een physical gold ETF te kopen; maar die viel dan niet binnen het kernpakket en ik drukte niet op de orderknop.

Ik zette wél een order in op de VANGUARD FTSE AW die al een tijdje in onze watchlist stond aan €77,70, maar toen kwam het Amerikaanse jobnews en schoot hij snel richting €78,50; dat zal dus niet meer voor vandaag zijn.

Ik zal zeker DEGIRO ook mee opnemen in elk weekendoverzicht. Momenteel is er slechts €3.000 gestort; dus zal wel een stuk kleiner blijven.

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.