Goud & Japanse ETF gekocht

Vandaag zien we een kleine correctie na de mooie run van de voorbije dagen. Goud lijkt ook weer wat op te pikken. Omdat we nog helemaal niks van commodities hebben in onze portefeuille kozen we ervoor om via de WisdomTree Physical Gold ETF toch wat goud aan te kopen in onze portefeuille. Ja; goud staat al zeer erg hoog; maar met al dat printen van cash lijkt het ons toch geen slechte visie om wat goud in portefeuille te nemen. We kochten 15 shares aan €152,28.

Daarnaast kochten we bij DEGIRO ook nog 65 shares in de iShares MSCI Japan UCITS ETF aan €12,20. We hadden nog helemaal geen exposure in Japan; en bij deze is dat issue nu ook enigszins aangepakt. We kopen klein zonder kosten hier; dus indien nodig kan er nog een DCA-moment volgen bij een dip.

Meer commodities

Ik zou eigenlijk nog wel wat commodities willen toevoegen aan onze account. Dingen als koper, zilver (als het wat wegzakt) maar zelfs dingen zoals koffie en thee zou ik doodgraag leren kennen. Ik ben me meer aan ’t inlezen, en hou jullie natuurlijk op de hoogte van mijn progress.

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.