Uiteindelijk een ZEER drukke dag in onze DEGIRO account…

Zoals aangekondigd hebben we heel wat pogingen ondernomen om vandaag wat aankopen te doen. Er zat heel wat volatiliteit in de aandelen die we opvolgden en sommige orders gingen dan ook door…

Uiteindelijk hebben we volgende transacties vandaag uitgevoerd. Let op: sommige orders gingen in stukjes door. Boeiend ook de extreem lage kosten voor deze orders / equities in de VS zijn écht goedkoop om te verhandelen bij DEGIRO.

ORDERS DEGIRO 28-07-2020

Naast de Zuid-Amerikaanse luchthavens hebben we ook CBRE en Getty Realty gekocht. Beide zijn ook écht post-corona plays, beiden zijn volgens mij zeer goed gepositioneerd om sterk te gaan consolideren in hun specialisatie.

Noot van de dag: Earnings Report van AMD is uit. Twee keer heb ik op het punt gestaan om AMD te kopen; twee keer tegen mezelf gezegd dat de markt de AMD-voorsprong op Intel al lang had ingecalculeerd. En toch… iik blijf redelijk goed voorzien qua tech-industrie met aandelen als Qualcomm, Micron en AT&S – dus hopelijk blijven die ook sterk presteren… 🙂

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.