Kleine positie TUI AG genomen aan €3,71

Vandaag is een rode dag op de beurzen – maar door alle onheilspellende corona-berichten zijn het vooral the usual suspects die zware klappen krijgen. Eén van die usual suspects is TUI AG; en met een koersval van zo’n 5% leek het ons alvast een goed moment om in te stappen.

We kochten bij DEGIRO een kleine positie van 240 aandelen aan €3,71 TUI AG. De bedoeling is zeker om hier potentieel redelijk snel terug een verkoop aan te koppelen en winst te nemen als een snelle recuperatie zich zou voordoen.

We proberen vandaag ook nog een beetje Kinepolis bij te kopen bij Binck; maar daar mikken we op een prijs van €33,20; dus daar zijn we nog niet helemaal.

We leken lang op een mooie week af te stevenen; maar alle groene cijfers van de week worden vandaag weggeveegd – een goede kans om weer wat bij te kopen; denk ik!

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.