Tech recovery & onze portefeuille bereikt nieuwe all time high

De markten blijven geloven in een goede COVID-recovery. Heel wat sectoren tikken nieuwe all time highs aan; en ook onze meer cyclische aandelen doen het steeds beter. Van financials tot industrials beginnen we écht uit het dal te klimmen. Aangenaam, natuurlijk.

Natuurlijk zijn er ook enkele mooie uitschieters geweest die veel meer deden (en ook enkele pijnlijke uitschieters natuurlijk, haha!). Ik licht graag twee grote winnaars uit:

1. Nemaura Medical Inc

Onze kleine positie NMRD is een groot succes gebleken. We kochten een 150-tal aandelen aan $7,47 – en konden deze week bijna de volledige positie sluiten tussen de $12 en de $17. Een mooie 100% return, veel vroeger dan gepland. We behouden een zeer kleine positie.

2. Austria Technologie & Systemtechnik AG

Dit aandeel hebben we bijna een heel jaar in portefeuille gehad, maar werd deze week gesloten met een return van 106%. Heerlijk om zo’n mooie run te hebben die niet met uitschieters, maar gewoon steady komt. Ik hou dit aandeel verder in ’t oog in de hoop op een dip terug een positie te kunnen nemen in de toekomst.

Voor de rest weinig transacties maar wél fijne resultaten.

Resultaten update

Laatste update: 02/06/2021
Geld geïnvesteerd: €149.000,00
Totaal in cash: €8.243,95
Waarde effecten: €202.643,16
Totaal vermogen: €210.887,14
Totaal resultaat: +41,53% | +€61.887.14

opbouw winst percentages

aandelenportfolio
admin@aandelenportfolio.be
Als zelfstandig ondernemer was ik tot voor kort overtuigd van één ding: investeren doe je het best in jezelf! Mijn persoonlijke financiële situatie was dus tot enkele jaren geleden volledig afhankelijk van de resultaten van mijn eigen onderneming. Op deze site volg je mijn eerste stappen op de beurs en de uitbouw van mijn aandelenportfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.